Tule mukaan

Rotary on eettisellä pohjalla toimiva kansainvälinen palvelujärjestö, joka muodostuu samalla tavalla ajattelevista ihmisistä – ihmisistä, jotka haluavat tehdä hyvää omalla paikkakunnallaan ja ympäri maailman. Rotaryklubeja on melkein jokaisessa maassa, Suomessakin jokaisella seutukunnalla, kaupungissa ja lähes jokaisessa kunnassa.

Turun Rotaryklubi kokoontuu Turun keskustassa, ja jäsenemme ovat pääsääntöisesti Turusta ja Turun lähialueilta.

Jos haluat liittyä jäseneksi klubiimme, käydä tutustumassa toimintaamme tai ylipäätään haluat kuulla lisää Rotary-jäsenyydestä, ota rohkeasti yhteyttä suoraan klubimme presidenttiin tai käytä alla olevaa yhteydenottolomaketta. Voit halutessasi myös piipahtaa Facebook-sivullamme jättämässä yhteydenottopyynnön.

Ota yhteyttä

Haluatko mukaan rotarytoimintaan? Yhteydenottolomakkeella voit olla suoraan yhteydessä klubiin.

Kokoontumistiedot

Paikka: