Kom med

Rotary är en etiskt baserad internationell serviceorganisation som består av likasinnade människor – människor som vill göra gott på den egna orten och runt om i världen. Rotaryklubbar finns så gott som i alla länder, även i Finlands alla delregioner, i städer och i nästan alla kommuner.

JäseneksiÅbo Rotaryklubb möts i centrum av Åbo, och våra medlemmar kommer främst från Åbo och Åbo-området.

Om du vill bli medlem i vår klubb, besöka våra aktiviteter eller lära dig mer om Rotary-medlemskap i allmänhet, vänligen kontakta vår klubbpresident direkt eller använd kontaktformuläret nedan. Om du vill kan du också dyka upp på vår Facebook-sida för att skicka en kontaktförfrågan.

Vänligen kontakta oss

Vill Du vara med i rotaryverksamheten? Via kontaktformuläret kan Du vara i direkt kontakt till klubben.

Mötesuppgifter

Plats: