Klubin viikko-ohjelma

Kevätkausi 2022

KalenteriKlubimme kokoontuu lounastapaamisiin Suomalaisella Pohjalla tiistaisin klo 11:45–13:00, ja klubikokousten virallinen ohjelma ja esitelmät pidetään kokoontumisen lopuksi klo 12:30–13:00. Joka kuun viimeinen tiistai pyritään järjestämään iltatapaaminen esim. yritysvierailun muodossa, jonka aika ja paikka tiedotetaan erikseen. Mahdollisuuksien mukaan klubikokousten sekä iltatapaamisten viralliset osiot pyritään mahdollistamaan myös Teams-etäyhteyden yli osallistuville.

Kunkin kokouksen esitelmöitsijän tai ohjelmanumerosta vastaavan henkilön tulee ottaa hyvissä ajoin etukäteen yhteyttä klubin sihteeristöön, joka tarvittaessa auttaa esitelmöijää käytännön järjestelyissä kuten Teams-kokouksiin liittymisessä sekä esitysmateriaalin esittämisessä videotykillä valkokankaalle sekä Teamsin yli etäosallistujille. Sovitun esitelmöitsijän ollessa estynyt osallistumaan kokoukseen, toivotaan myös tästä pikaista ilmoitusta sihteeristölle.

Tammikuu
11.1. 💼 Hallituksen kokous Juha Auvinen
11.1. Viikkokokous: Egoesitelmä – Uusi jäsen Susanna Vuorinen
18.1. Viikkokokous: Turun Ydinkeskustayhdistyksen toiminta Heli Järvelä (Toiminnanjohtaja, Turku Center)