Rotarys årstema

Rotarys årstema

Jennifer Jones, president för Rotary International, har valt som sitt presidenttema 2022-2023: ”Imagine Rotary”. Jones föreställer sig en Rotary där medlemmar agerar för att få sina drömmar att bli verklighet och de får ut det mesta av sina klubbupplevelser. Hon uppmanar medlemmarna att engagera sig mer med varandra och använda dessa kontakter för att bygga partnerskap som förändrar världen.

Imagine Rotary

Läs mer på engelska: Jennifer Jones imagines Rotary fulfilling big dreams.

Årstemat för Åbo Rotaryklubb

​I linje med Rotary Internationals tema, syftar Åbo Rotaryklubb till att främja förbindelser mellan olika generationer och yrkesgrupper och att möjliggöra olika aktiviteter för klubbmedlemmarna och det omgivande samhället.

Klubbens eget årliga tema är ”Tillbaka till grunderna”, vilket betyder att vi investerar i klubbens veckomöten, där medlemmarna erbjuds möjligheten att träffa sina rotarianvänner, njuta av lunch och samtidigt höra intressanta presentationer.

Prioriteringarna i klubbens serviceaktiviteter är projekt och åtgärder som kan stödja det ekologiskt hållbara tillståndet i Östersjön och ungdomarnas möjligheter att påverka sociala frågor. Förutom kärnverksamheten i vår egen klubb försöker vi också aktivt samarbeta med andra klubbar i området.

Mötesuppgifter

Plats:
Suomalainen Pohja
Aurakatu 24 A
20100 Turku

Tid:
Tisdagar 11.45–13.00

Händelser

Ei tapahtumia.
Share This