Rotarys årstema

Shekhar Mehta, president för Rotary International, har valt som sitt presidenttema 2021-2022: “Serve to Change Lives”.

Serve to Change Lives

Läs mer på engelska: Shekhar Mehta says serving others changes lives, including our own.

Årstemat för Åbo Rotaryklubb

​I linje med Rotary Internationals tema, syftar Åbo Rotaryklubb till att främja förbindelser mellan olika generationer och yrkesgrupper och att möjliggöra olika aktiviteter för klubbmedlemmarna och det omgivande samhället.

Klubbens eget årliga tema är ”Tillbaka till grunderna”, vilket betyder att vi investerar i klubbens veckomöten, där medlemmarna erbjuds möjligheten att träffa sina rotarianvänner, njuta av lunch och samtidigt höra intressanta presentationer.

Prioriteringarna i klubbens serviceaktiviteter är projekt och åtgärder som kan stödja det ekologiskt hållbara tillståndet i Östersjön och ungdomarnas möjligheter att påverka sociala frågor. Förutom kärnverksamheten i vår egen klubb försöker vi också aktivt samarbeta med andra klubbar i området.

Mötesuppgifter

Plats: