Olemme saaneet uudet hienot nettisivut. Toivottavasti jäsenet nyt myös löytävät sinne. Sivuilta löytyy paljon tarpeellista tietoa. Sivut myös antavat presidentille mahdollisuuden tuoda terveisiä jäsenistölle. Nyt kun tämä on mahdollista tarkoitukseni on säännöllisen epäsäännöllisesti kertoa kuulumisia ja terveisiä ym.

Mikä sen hienompi aloitus kuin tuoda teveisiä vaihtokokouksesta. Presidentin käädyt vaihdettiin virallisesti jo normaaliin tapaan edellisen presidenttikauden lopussa. Mutta koska tilaisuus on ollut tapana järjestää juhlallisena avec-iltatilaisuutena, järjestimme toisen tilaisuuden. Innokas joukko jäseniä ja heidän ystäviään kokoontui viime tiistaina Suomalaiselle Pohjalle nauttimaan hyvästä seurasta ja ruoasta sekä jälleen myös Martin hienosta musisoinnista. Lisäksi saimme todistaa jäsenemme saamaa Paul Harris Society -nimitystä. Nimittäin Mikko YIivakeri sai tälllaisen erityismaininnan kunniakirjoineen panoksestaan Rotarysäätiön hyväksi. Hienoa Mikko!

Myös PHF:iä on haettu ja saatu. Ne luovutetaan silloin, kun meitä toivottavasti on vielä suurempi joukko koolla eli tammikuisessa presidentin samppanja -tilaisuudessa.

Hyvää alkanutta syksyä kaikille.

Juha