Rotaract ja Interact

Rotaract-klubien toiminta on suunnattu 18─30-vuotiaille nuorille. Toiminnan tarkoituksena on kehittää nuorten kasvua vastuuntuntoisiksi aikuisiksi ja johtajiksi. Rotaract-klubin jäsenet päättävät itse projekteistaan ja toiminnastaan. Nuorten klubia sponsoroi ja heidän toimintaansa tukee aina rotaryklubi.

Interact-toiminta on tarkoitettu 12─18-vuotiaille nuorille. Myös Interact-klubilla on rotaryklubi kummiklubinaan. Interact-toiminnassa nuoret pääsevät vaikuttamaan heille tärkeisiin asioihin vuosittain suunniteltujen ja toteutettavien projektien avulla. Rotaryklubi tukee nuoria näissä projekteissa.

Sekä Rotaractissa että Interactissa nuorilla on mahdollisuus verkottua paitsi paikallisesti, myös kansallisesti ja kansainvälisesti. Suomessa Rotaract-toimintaa on erityisesti suurilla paikkakunnilla, mutta Interact-toiminta ei vielä ole levinnyt täällä laajalle.

Turun Rotaryklubi tukee Turun Rotaract-klubia

Turun Rotaryklubi on mukana tukemassa Turun Rotaract-klubia yhtenä Rotaract-klubin kummiklubina.

Jos toiminta Rotaract- tai Interact-klubissa kiinnostaa, tai haluaisit perustaa uuden klubin, ota rohkeasti yhteyttä klubimme presidenttiin!

Kokoontumistiedot

Paikka: