Rotaryn vuositeema

Rotary-järjestön vuositeema

Rotary Internationalin presidentti Holger Knaack on valinnut presidenttivuotensa 2020–2021 teemaksi: “Rotary avaa mahdollisuuksia”.

Rotary Opens Opportunities Logo

Knaack rohkaisee kaikkia rotareita käyttämään monia Rotaryn tarjoamia mahdollisuuksia rikastuttaa omaa elämäänsä sekä yhteisöjä, joita he palvelevat.

Lue lisää englanniksi: Holger Knaack sees opportunities for Rotary to change, thrive

Turun Rotaryklubin vuositeema

Rotary Internationalin teeman mukaisesti Turun Rotaryklubissa pyritään edistämään eri sukupolvien ja ammattiryhmien välisiä yhteyksiä ja mahdollistamaan erilaista toimintaa klubin jäsenille sekä lähiseudun yhteisölle.

Klubin omana vuositeemana on ”Paluu perusasioiden äärelle”, eli panostamme klubin viikkokokouksiin, joissa jäsenille tarjotaan mahdollisuus tavata rotariystäviään, nauttia lounas ja kuulla samalla mielenkiintoisia esitelmiä.

Klubin palvelutoiminnan painopisteiksi on asetettu hankkeet ja toimenpiteet, joilla voidaan tukea Itämeren ekologisesti kestävää tilaa sekä nuorten mahdollisuuksia vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin. Oman klubimme perustoiminnan lisäksi pyrimme tekemään aktiivisesti yhteistyötä myös alueen muiden klubien kanssa.

Kokoontumistiedot

Paikka: