Rotaryn vuositeema

Rotary-järjestön vuositeema

Rotary Internationalin presidentti Shekhar Mehta on valinnut presidenttivuotensa 2021–2022 teemaksi: “Serve to Change Lives”. Mehta rohkaisee kaikkia Rotary-jäseniä olemaan muutoksentekijöitä.

Serve to Change Lives

Lue lisää englanniksi: Shekhar Mehta says serving others changes lives, including our own.

Turun Rotaryklubin vuositeema

Rotary Internationalin teemaa mukaillen Turun Rotaryklubissa pyritään edistämään eri sukupolvien ja ammattiryhmien välisiä yhteyksiä ja mahdollistamaan erilaista toimintaa klubin jäsenille sekä lähiseudun yhteisölle.

Klubin omana vuositeemana on ”Paluu perusasioiden äärelle”, eli panostamme klubin viikkokokouksiin, joissa jäsenille tarjotaan mahdollisuus tavata rotariystäviään, nauttia lounas ja kuulla samalla mielenkiintoisia esitelmiä.

Klubin palvelutoiminnan painopisteiksi on asetettu hankkeet ja toimenpiteet, joilla voidaan tukea Itämeren ekologisesti kestävää tilaa sekä nuorten mahdollisuuksia vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin. Oman klubimme perustoiminnan lisäksi pyrimme tekemään aktiivisesti yhteistyötä myös alueen muiden klubien kanssa.

Kokoontumistiedot

Paikka: