Rotaryn vuositeema

Rotary-järjestön vuositeema

Rotary Internationalin presidentti Jennifer Jones on valinnut presidenttivuotensa 2022–2023 teemaksi: ”Imagine Rotary”. Jones kuvittelee Rotaryn, jossa jäsenet toimivat tehdäkseen unelmistaan ​​totta ja he saavat kaiken irti klubikokemuksistaan. Hän kehottaa jäseniä olemaan enemmän tekemisissä keskenään ja käyttämään näitä yhteyksiä kumppanuuksien rakentamiseen, jotka muuttavat maailmaa.

Imagine Rotary

Lue lisää englanniksi: Jennifer Jones imagines Rotary fulfilling big dreams.

Turun Rotaryklubin vuositeema

Rotary Internationalin teemaa mukaillen Turun Rotaryklubissa pyritään edistämään eri sukupolvien ja ammattiryhmien välisiä yhteyksiä ja mahdollistamaan erilaista toimintaa klubin jäsenille sekä lähiseudun yhteisölle.

Klubin omana vuositeemana on ”Paluu perusasioiden äärelle”, eli panostamme klubin viikkokokouksiin, joissa jäsenille tarjotaan mahdollisuus tavata rotariystäviään, nauttia lounas ja kuulla samalla mielenkiintoisia esitelmiä.

Klubin palvelutoiminnan painopisteiksi on asetettu hankkeet ja toimenpiteet, joilla voidaan tukea Itämeren ekologisesti kestävää tilaa sekä nuorten mahdollisuuksia vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin. Oman klubimme perustoiminnan lisäksi pyrimme tekemään aktiivisesti yhteistyötä myös alueen muiden klubien kanssa.

Kokoontumistiedot

Paikka: