etäkokousTurun Rotaryklubin hallitus kokoontui 19.10. ylimääräiseen kokoukseen ja päätti koronatilanteesta johtuen jatkaa syyskautta hybridikokouksin.

Kokoonnumme siis edelleen Suomalaisella Pohjalla, mutta samalla tarjoamme mahdollisuuden osallistua kokouksiin myös etänä – aivan kuten keväälläkin. Halukkaat voivat siis edelleen tulla paikalle nauttimaan lounasta ja näin voimme myös tukea ravintoloitsijaa, mutta samalla jäsenille tarjotaan mahdollisuus osallistua kokoukseen Teams-etäyhteydellä vaikka kotoa. Jos et ole saanut Teams-liittymislinkkiä kalenterikutsuina/sähköpostitse, ota yhteyttä klubin sihteeriin.

Päätös ns. hybridikokouksista (fyysinen kokous + etäosallistuminen) on voimassa toistaiseksi. Hallitus seuraa tilanteen kehittymistä ja viranomaisohjeita, ja tekee tarvittaessa uusia päätöksiä/tarkennuksia.