TSo, did you get my email?urun Rotaryklubin siirtyessä käyttämään uutta sähköpostijärjestelmää viikkoviestien ja muiden jäsentiedotteiden lähettämiseen, huomattiin, että noin 10% klubin jäsenistä on vanhentunut/toimimaton sähköpostiosoite Suomen Rotaryn virallisessa jäsenrekisterissä. Vanha sähköpostijärjestelmämme ei osannut ilmoittaa virheellisistä osoitteista, joten tämä huomattiin vasta nyt.

Suosittelemme kaikkia tarkistamaan omat viralliset yhteystietonsa (myös puhelinnumero ja postiosoite) esim. Rotary-matrikkelista, ja tarvittaessa ottamaan yhteyttä Raineriin virheellisten tietojen korjaamiseksi. Erityisesti kannattaa tarkistaa ainakin oma sähköpostiosoite, jos et ole pitkään aikaan saanut klubilta viikkoviestejä tai muutakaan sähköpostia.

25.8.2020 – Edelleen ainakin seuraavien henkilöiden sähköpostiosoitteet antavat virheilmoitusta:

• Reidar G.
  • Christian R.