Hyvät Rotary-siskot ja -veljet,

Keväällä jatkamme tavalliseen tapaan tiistaisin lounaskokouksia klo 11.45 -13.00 Suomalaisella Pohjalla. Kuukauden viimeisenä torstaina on kuitenkin iltakokous yritysvierailun merkeissä klo 17.30-19.00. Iltakokouksiin ovat myös avecit tervetulleita.

Jotta saisimme ohjelman rakennetuksi mahdollisimman kiinnostavaksi, pyydän vastauksianne alla oleviin kysymyksiin. Vastaisitko ainakin yhteen kysymykseen, mutta mielellään vaikka kaikkiin.

1. Mikä aihe olisi mielestäsi erityisen kiinnostava? Ehdota yksi tai muutama tällainen aihe.
  2. Kuka henkilö olisi mielestäsi kiinnostava esitelmöitsijä? Ehdota yksi tai muutama henkilö.
  3. Haluaisitko itse pitää esitelmän sinua lähellä olevasta aiheesta? Mikä olisi esitelmäsi aihe?
  4. Haluaisitko kutsua jonkun tuttavasi/työtoverisi pitämään esitelmän? Kuka hän olisi ja mistä aiheesta hän puhuisi?
  5. Mikä olisi mielestäsi kiinnostava yritysvierailukohde? Ehdota yksi tai muutama kohde. Voitko ehdottaa tietyn yrityskohteen yhteyshenkilön jo valmiiksi.

Pyydän toimittamaan vastauksesi sähköpostilla osoitteeseen turkka.tunturi@turunrotaryklubi.fi mielellään ensi viikon keskiviikkoon 25.11.2020 mennessä.