SignalKlubimme jäsenistölle on perustettu oma Signal-pikaviestiryhmä, johon kaikki jäsenemme voivat halutessaan liittyä.

Tämä Signal-ryhmä on tarkoitettu Turun Rotaryklubin jäsenten keskinäiseen, vapaamuotoiseen viestintään. Se ei korvaa sähköpostia, kalenteria tai klubin nettisivuja, vaan on käytössä nopeaan tiedottamiseen, terveisien lähettämiseen, kysymyksiin ja ideoiden vaihtamiseen. Mukanaolo on vapaaehtoista ja toivottavasti mukavaa.

Tervetuloa!

 

  1. Signal on siis älypuhelimissa toimiva turvalliseen, salattuun viestintään tarkoitettu pikaviestisovellus, jonka voit ladata Applen AppStoresta tai Googlen Play-kaupasta: https://signal.org/download
  2. Ladattuasi Signal-sovelluksen puhelimeesi, sinun tulee asentaa se ja syöttää käynnistämisen jälkeen puhelinnumerosi, jolla sinut tunnistetaan Signal-käyttäjäksi. Saat tekstiviestitse PIN-koodin puhelinnumeroosi, jolla varmennat Signal-sovellukselle olevasi antamasi puhelinnumeron haltija.
  3. Kun olet saanut Signal-sovelluksen toimimaan, löydät liittymislinkin klubimme Signal-ryhmään nettisivujemme salasanasuojatulta jäsensivuilta: https://turunrotaryklubi.fi/jasensivut ”Ajankohtaista”-kohdan tiedotteesta. Linkkiä klikkaamalla liittymispyyntö menee ryhmän ylläpitäjille, ja ylläpitäjän hyväksyttyä pyyntösi, pääset ryhmän jäseneksi.
Share This